.

.

Faipari rögzített briquetting,bilincsek, faipari,Univerzális Befogó Blokk,4DB/sok

Faipari rögzített briquetting,bilincsek, faipari,Univerzális Befogó Blokk,4DB/sok

HUF 4247.00 HUF 4824.90

Elérhetőség
Rendelhető


Név : Univerzális Befogó Blokk
Anyag : Alumínium 6061
szín : piros
Súly : 70g / darab
Csomagolás : 4db/sok(Nem tartalmazza a F bilincs a képen)
Használata : segít woodworkers fogót a különböző helyzetekben, beleértve a süveg, rabbet, ragasztás, széles látószögű, majd hegyesszög.
Useing módszer látható :
Fizetési elfogadjuk a Letéti. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért, hogyan kell fizetni, illetve bármilyen kérdéssel kapcsolatban fizetés.
Szállítás nem Vagyunk felelősek kézbesíthetetlen címét. Fenntartjuk a jogot, hogy a díjat, a szállítási díjat újra visszatért elemek miatt rossz a cím. Termék által küldött 24-48 óra után a tiszta fizetési (kivéve a hétvégén & holiday). Érkezés ideje :
1. Air Mail : 15-30 nap
2. EMS : 5-10 nap Esetenként előfordulhat, hogy a késedelem miatt a helyi Ügyfél engedélye. Ha nem tétel 30 nap után, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldani. Nem ajánlunk össze szállítás. Nem vagyunk felelősek vámot vagy adót az országot.
Vissza 1 Év Garancia, Ajánlatot bizalommal! Az összes elem 100% - ban Új. Az összes elem tesztelték, mielőtt központ. Tudjuk cserélni az elemet követő 30 napon belül beérkezett, ha hibás. Vissza elem kell az összes eredeti csomagolás, tartozékok jóváhagyásával Visszatérési Kód. Vevő felelős a visszatérés a szállítási költséget. Mi lesz a felelős a postaköltség a váltás. Térítjük vissza beérkezését követően hogy a visszaküldött tételt. Lehet, hogy akár 3 munkanapon belül, hogy a folyamat a visszatérés után megkapjuk a terméket.
Mások az ÖSSZES ELEM lesz tele, Anélkül, hogy a kiskereskedelmi doboz. Arra törekszünk, hogy keresni 100% - ig tökéletes "Öt Csillagos" pontszámok meg. A csillag-pontszámok nagyon fontos nekünk. Ha a tranzakció nem felelt meg az elvárásoknak. KÉRJÜK, tudassa VELÜNK, PEDIG megadja NEKÜNK A LEHETŐSÉGET, HOGY a DOLGOK, mielőtt visszajelzés.

A termékről

DIY Kellékek:
Famegmunkáló
Szerkezet:
F Bilincs
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Nem szabványos
Modell Száma:
CT-002
is_customized:
Yes
Anyag:
6061 alumínium ötvözet
Használat:
Faipari rögzített briquetting

Az ügyfél választása