.

.

100-as GD Amp Nakamichi Hangszóró Banán dugó csatlakozók

100-as GD Amp Nakamichi Hangszóró Banán dugó csatlakozók

HUF 15927.30

Elérhetőség
Rendelhető


100 Db GD Amp Nakamichi Hangszóró B 100 Db GD Amp Nakamichi Hangszóró Banán dugó csatlakozók
Állapot : Új
A Termék Műszaki Adatai Anyaga : Réz. Aranyozott, Tiszta rézből készült, nem mágneses. Alkalmas kábel vezeték mérete legfeljebb 4 mm. Dupla csavar, zár, nem forrasztás. Elfogadja 8 AWG, hogy 20 AWG hangszóró vezeték. Színe, mint a képeket mutatott.
A csomagolás tartalmazza a 100% vadonatúj Lakossági csomag. 4 Pár GD Amp Nakamichi Hangszóró Banán dugó csatlakozók.
Waner 9148
Az Ön Elégedettsége , A Mi Törekvés ! Szállítási Feltételek a Hajó egész világon, Hong Kong-ból . A tétel szállítjuk ki 1 - 3 munkanapon belül a Hong Kong Standard Levegő-Mail után a teljes fizetés érkezett. A szállítási költségek minden országban azonosak . Elem lehet kombinálni egy számlát, de a teljes szállítási díjat lesz az összeg minden egyes elem szállítási & kezelési költség. Kérjük, ellenőrizze az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Szállítási Idő 1-3 munkanap a rendelés feldolgozása után kapott fizetés. Nemzetközi vásárlók egyeztessen a helyi ügynökség váminformációs. Normál esetben A szállítási idő körülbelül 10-22 Üzleti Nap Érkezés a legtöbb Országban.
.10-20 munkanap Ausztráliában.
.10-20 munkanap USA/ Kanada.
.10-22 munkanap nagyobb városok Európában.
.3 - 4 hét, hogy Olaszország , Brazília. Kérjük, győződjön meg arról, hogy elfogadja az Int ' l szállítási idő, mielőtt ajánlatot.
Garancia & Visszatérési politikát, Ha találsz bármilyen probléma van a tételre, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 7 napon belül megkapja a elemet. Vissza elemeket kell tartalmaznia az eredeti csomagolás, valamint minden tartozékot. Majd cserélje ki egy új neked. Mi fog fizetni a szállítási költség az újraküldés tételek, míg a vevők vagy a felelős a postai költség.
Forgalmi Adó forgalmi adót Nem szükséges. Behozatali vámok, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő ' s a felelősséget.
Fizetési mód elfogadjuk csak. Ha még nincs fiókja, kérjük, látogasson el www.com a regisztrációhoz. a teljes név, szállítási cím, fel kell tüntetni a befizetés.

A termékről

Modell Száma:
EARU

Az ügyfél választása