.

.

Vadászat 30-30 NYERNI Kaliberű Patron Red Dot Lézer Boresighter Lézer Unalmas Sighter Réz A Puska Ingyenes Szállítás

Vadászat 30-30 NYERNI Kaliberű Patron Red Dot Lézer Boresighter Lézer Unalmas Sighter Réz A Puska Ingyenes Szállítás

HUF 2562.00 HUF 2697.30

Elérhetőség
Rendelhető


start Isv Module Wrap6587
end Isv Module Wrap6587
Vadászat 30-30 NYERNI Kaliberű Patron Red Dot Lézer Boresighter Lézer Unalmas Sighter Réz A Puska Ingyenes Szállítás
Anyag : Kiváló Minőségű Sárgaréz. Alkalmas 30-30 CAL. Lézer Hullámhossz : 635-655 nm. LED Típus : Látható Piros Lézer. Lézer teljesítmény : Hossz : 50mm kb. Powered By még az ag3 Gombot az Elemeket tartalmazza. Könnyű használni, csak helyezze be az elemeket a Lézer patron meg a bázis, amely bekapcsolja a lézert. Távolítsa el az Elemeket, hogy kapcsolja készüléket.
1 x lézer unalmas sighter elemekkel
Az összes elem belül feladásra kerülnek 3 munkanap, fizetési visszaigazoló az Összes Elem lesz elküldve alipay megerősítette, csak cím. Az orosz Vásárlók : kérem, adja meg a teljes nevét (általában 3 szó).Ha nem teljes nevét írva a csomagot, csomagokat lehet szállítani, hogy rossz ember vagy bereturned vissza hozzánk. Az összes elem lesz elküldve a légi mail, ha megrendelések több mint 2kg, lehet, hogy ajánlatot kifejezett, így például az EMS, DHL, Fe Dex, stb. Szállítási idő becsült, mint az alábbi :
Annak érdekében, hogy megkapja a parancsot adó ingyenes behozatalára, akkor bejelenti az alacsonyabb érték. Ha nem, kérjük, tudassa velünk, vám : együtt Tudunk működni, hogy tisztázzuk a csomagokat a vámhatóság, de nem tudja elviselni, vámok. Ha kell, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba Egyéb : Kérjük, írjon nekünk üzenetet, először is megnyitása helyett vita, ha nem kapja meg a csomagot, miután becsült idő. Mivel a szállítási határidő attól függ, hogy az ország logisztikai mód. Köszönöm.
Elfogadjuk, Alipay. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.
Amennyiben a termék hibás, vagy hibásan szállított, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldására, vagy vissza, 14 napon belül, miután megkapta a csere vagy a pénzt vissza. Ha nem elégedett a tételeket, akkor a csere, de a vevő felelős minden további szállítási díjat. Köszönöm!
Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést. Igyekszünk a legjobb, hogy önnek a legjobb megoldást, AZONNAL, miután az üzenetet. Úgy gondoljuk, jó kommunikációs éri el jó eredmény a Legjobb kedvezmény kedvesen. Az elégedettség mindig a cél. Összes üzenet lesz, azt válaszolta, 24 órán belül, kivéve a hétvégén, ünnepek. Üdvözöljük a bolt nekünk bármikor.
start Isv Module Wrap6604
end Isv Module Wrap6604

A termékről

Márka Név:
Aimfiree
Kimeneti Teljesítmény:
1-5mW
Modell Száma:
Lézer Unalmas Sighter-10
Típus:
A Lézer Látvány
Név:
30-30 NYERNI Lézer Unalmas Sighter
Származási hely:
Kína
lézer típus:
Látható Piros Lézer
Maximális kimeneti teljesítmény:

Az ügyfél választása