.

.

Elektromágneses Sütő Rend Forraljuk vízforraló készült Heatable Boroszilikát Üveg Vörös Növényi Virág egészségügyi élet teás készlet-kupa

Elektromágneses Sütő Rend Forraljuk vízforraló készült Heatable Boroszilikát Üveg Vörös Növényi Virág egészségügyi élet teás készlet-kupa

HUF 7098.00 HUF 7800.30

Elérhetőség
Rendelhető


PINDEFANG hozott elegáns teaware termék, amely lehetővé teszi, hogy folytassa egy egészséges, egészséges élet.
Mi Borocilicate üveg ?
Boroszilikát üveg egy olyan típusú üveg szilícium-dioxid, valamint bór-trioxid, mint a fő üveg-alkotó rendszerelemek. Boroszilikát szemüveg ismert, hogy nagyon alacsony hőtágulási együtthatók (~3 × 10 -6 K -1 20 °C-on), így ellenáll a termikus sokk, sokkal inkább, mint bármely más közönséges üveg. Ilyen Boroszilikát üveg széleskörű felhasználási kezdve a konyhai, hogy a labor berendezés, valamint egy összetevője a magas minőségű termékek, mint a beültethető orvostechnikai eszköz eszközöket használt űrkutatás.
Termék : Rend Gőzölgő Teáskanna
Elem Kód : BN-068
Méret : ( Kérjük, tekintse meg az jegyezte meg képeket, mint alább)
Teáskanna az Infúzió anyag : Frissített PINDEFANG Rozsdamentes Acél
Űrtartalom : 1000ml, 800ml, 700ml
Csomag : 1 x pot, 1x Infúzió, 1x fedél per doboz biztonsági csomagolt
Több Ajánlott Termékek
Szállítás Minden megrendelést akkor történik meg 24 órán belül a pénzforgalmi ellenőrzés csak a hajó megerősítették címét. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a szállítási címet, Szállítási határidő attól függ, hogy a célországban, illetve vám -, szállítási mód
Ez a táblázat a becsült megérkezési idő hivatkozás :
Értékesítési feltételek A tőzsdei ár tartalmazza az áruk értékét,csomagolási költség,valamint a kiviteli adók, ide nem értve a nemzetközi behozatali vámok. A vám,adók,díjak, valamint nem tartalmazza a termék árát, illetve a szállítási díjat. A behozatali vámok vásárló felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt a vásárlás. Minden felmerülő jogviták, a behozatali vámok benyújtani a vatera piacterén a megoldás.
Rólunk A munkaidő : hétfő-szombat 9 : 00 am 6 : 00 pm ( Peking, a GMT+8, Kínai ünnepek exclusived). Bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Trade Manager vagy e-mail, szolgáltatásaink vissza fog megtörtént, amint lehetséges, hogy 24 órán belül során a munkaidő. Célunk, hogy kiváló minőségű termékek, illetve Felső Szintű Ügyfélszolgálat, a felismerés arra fogja ösztönözni bennünket, pedig jobban szolgálhassuk ki.
Visszajelzést
Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! A visszajelzések nagyon fontosak nekünk. Nagyra értékeljük az 5 Csillagos POZITÍV visszajelzést.
Ha bármelyik nem megfelelő, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, szabadon előtt, amely semleges, vagy negatív visszajelzés, hogy végre fel ön megelégedésére. Köszönöm!

A termékről

Anyag:
Üveg
Márka Név:
PINDEFANG
Funkció:
Környezetbarát, Pb-ingyenes
Bizonyítvány:
SGS, CIQ
Kapacitás:
1.2 L, 1.0 L

Az ügyfél választása