.

.

10db/sok fű, levél divat fém hamutartó lakás új olcsó ár dohány hordozható hamutartó kerek tál tinplate cigaretta hamutartó

10db/sok fű, levél divat fém hamutartó lakás új olcsó ár dohány hordozható hamutartó kerek tál tinplate cigaretta hamutartó

HUF 5584.00 HUF 6204.60

Elérhetőség
Rendelhető


Sok különböző típusú darálók,guruló gép.pipát,waterpipes.a dohányzás kiegészítők.Majd eladjuk elektronikus cigaretta,rda,mod is.
Ez egyszerű design, hamutartó,mintegy 13,5 cm átmérő, valamint a sekély, lapos
szín : mint a képen
Csomag : 1 db hamutál lemez.Nem tartalmazzák az egyéb kiegészítők
Megjegyzés : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.
Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint látható a képeken.Köszönöm !
Garancia & Visszatér
1. Minden árut nekünk eladni, jó minőség, valamint a vizsgálat előtt, hogy ők szállítják. Igyekszünk a legjobb, hogy elkerüljék a minőségi probléma.
2.Ha vannak kivitelezés, illetve kellékszavatossági a termékek, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is , kicseréljük, vagy az ajánlat más megoldásokat az ön számára, hogy a választás.
3.A postaköltség díj nem téríthető vissza, vagy a megrendelő felelős minden vádat vissza. Minden vissza elem kell, hogy legyen, jó állapotban. Biztos alatt újra eladható állapotban. Ember alkotta hibák nem garantált, például törött, karcos, stb. Köszönöm a megértés, az együttműködés!
Szállítás :
1. Küldünk szerint a szállítási módszer megbízhatóbb, valamint gyorsabb módon, rendkívüli körülmények között.talán a szállítási módot, ez teljesen más, akit választottál.de biztosak vagyunk benne, hogy ez lesz a leggyorsabb módja annak, amit tehetünk. Hagyjuk egy üzenetet, hogy a nyomon követési számot követően küldjük a terméket.
2. Ha bármilyen követelmények az áru leírása, illetve a bejelentett érték a feladóvevény (kereskedelmi számlán),kérem hagyja el nekünk egy üzenetet a fizetés után.
3. Nem vagyunk felelősek semmilyen behozatali vám vagy adó
Visszajelzést
1. Ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra. Ha ön elégedett a termékeinkkel, kérjük, idő kell, hogy hagyjon minket a pozitív visszajelzést. A bátorítást fog tartani minket előre, majd folyamatosan javul a szolgáltatás.
2. Ha nem elégedett a tétel, amit rendelt, ne aggódj, pls írjon nekünk első, meg fogja oldani a problémát az ön számára az idő. Hiszem, hogy meg tudjuk megoldani vitás keresztül barátságos tárgyalások.

A termékről

Márka Név:
HGHRC
Forma:
Kerek
Anyag:
Fém
Modell Száma:
tinplate kerek cigaretta hamutartó
Típus:
Füstmentes
Név:
tinplate cigaretta hamutartó
Funkció:
füstmentes kerek fém hamutartó
Funkció:
levél stílus cigaretta hamutartó
Elem:
Luxus fém hamutartó tál
funkció 1:
otthoni dekoráció, irodai kellékek
funkció 1:
Személyre szabott hordozható hamutartó
funkció 2:
Törhetetlen Cigaretta Hamu
A funkció 2:
kézműves hamutartó tál
3 funkció:
tabacoo szivar hordozható hamutartó

Az ügyfél választása