.

.

BIZTOSÍTANI 2DB 3# légzésvédelmi álarc szűrő Aktív szén formula szűrőbetétek ellen formaldehid festék légzésvédelmi álarc szűrő

BIZTOSÍTANI 2DB 3 légzésvédelmi álarc szűrő Aktív szén formula szűrőbetétek ellen formaldehid festék légzésvédelmi álarc szűrő

HUF 2819.00 HUF 2967.30

Elérhetőség
Rendelhető


Név : adja meg 2 DB 3# Magas minőségű légzésvédelmi álarc szűrő
Anyag : Aktív szén
Mennyiség : 2 DB filter / csomag
Terméktanúsító : Kína LA tanúsítási
Jellemzők
· Műanyag ház váz nem szivárog szilárd, csavaros felület a különböző maszkok
· Hatékony aktív szén szűrő, nagy mennyiségű aktív szén, hosszú védelmi idő;
· Több, mint 10 féle mérgező gáz védelem kialakítása, az egészséges légzés;
· Csökkenti a légzési ellenállás, forró érzés, légzési simábban.
Szűrő funkció :
Védelem : szerves gázok, gőzök, mint a benzol, illetve homológok, benzin, aceton, szén-dioxid, éter, formaldehid .
Alkalmas vegyi anyag, kőolaj, fényezés, gyógyszerek, autógyártás, növényvédő szerek, valamint egyéb toxikus helyeken.
Az orosz vásárlók, kérjük, vegye figyelembe,hogy A címzett Kérjük, írja a teljes nevét.a hajózási társaság kell a teljes neved, hogy küldje a csomagot.
Szállítás :
amikor megrendelését,kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat .Meg fogjuk küldeni a tételeket 10 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok,amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak,közvetítői díjak,illetékek,valamint az adók behozatalát az országba.A további díjakat lehet gyűjteni a deliery. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítás.A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen inport adók,valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból.Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért,a vevő lesz reponsible az ilyen sérült, vagy veszteség,mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat.a vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere.Vásárló kérheti a kérelem csere számított 15 napon belül a számlát a termék.A vevőnek kell vissza a terméket az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 6 hónapos ingyenes karbantartás.A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni,a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek,kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk.Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek,kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot.Amint megkapjuk a tételeket,majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.Mi mindent megteszünk, ro oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

A termékről

szín:
szürke
Márka Név:
Nyújt
Modell Száma:
2DB gáz maszk szűrő
Anyag:
Aktív Szén
Jellemzők:
cartucho de gáz

Az ügyfél választása