.

.

2x50' Motor Kipufogógáz-Wrap Kipufogó Cső Fejléc Downpipe Auto Sokrétű hőálló Pakolás 8 Db kötegelő

2x50' Motor Kipufogógáz-Wrap Kipufogó Cső Fejléc Downpipe Auto Sokrétű hőálló Pakolás 8 Db kötegelő

HUF 6831.00

Elérhetőség
Rendelhető


Specifikáció
Név : Titán Kipufogó Pakolás
Vastagság : 1,5 mm
Szélesség : 50mm
Hossz : 15m
Szín : Titán
Üzemi hőmérséklet : 1600°, F/871°C-Láva/Titán Szalag
Termék Ingatlan
Kipufogócső tekerjük a szalagot áll kötött üvegszálas vagy rock rost, elérhető, hogy bármilyen kötést átmérőjű tömlő vagy a kábel, nem összetartó, általában spirális módon 30-50% - os átfedés öltözködés lehet, a kötést nem kell eltávolítani a tömlőt, kábel.Ez is hozzá egy kis lovas kényelem azáltal, hogy csökkenti az esélyt arra, hogy egy komoly égés okozta-e, vagy amikor egy forró kipufogócső közvetlenül érintkezik a bőrrel.
Csomagolás a kipufogó rendszer fenntartja a hő, a kipufogó gázok, amelyek csökken a sűrűsége, valamint lehetővé teszi a kipufogó gázok, hogy kilép a rendszer gyorsabb! Jobb kipufogó dögevés az eredmény, amely csökkenti a bevitt hőmérséklet : ez egyenlő a több lóerő. kipufogógáz-wrap tud ellenállni 1,040°, F/560°C folyamatos hőmérséklet, 2000° F /1093°C hőmérséklet tüskék. Termékek egyedi kipufogó pakolás lehet rögzíteni, a Hő-Nyakkendő, tömlő, bilincsek, vagy drótot.
Motorkerékpár, Kipufogó Pakolás, azbesztet, illetve készült, magas minőségű üvegszálas fonal. Kipufogógáz-Wrap is éghetetlen, valamint a víz - vagy gomba-rezisztens. Titán kipufogó pakolások készült készült láva kő rost . Ilyen wrap tud ellenállni 1600°, F /871°C folyamatos munka hőmérséklet ,akár a 2500°, F /1371°C szakaszos fűtést.
A Termék Alkalmazása
Tűzgátló , égésgátló anyag, hőszigetelés, szigetelés, anti-aging, anti splash olvadt acél, vízhatlan, anti olaj, anti sav . Széles körben használt kipufogó rendszer javítása automatikus teljesítmény .
Termék Részletek
Figyelem :
Nincs acél logó általános termékek rend. Lehet, hogy személyre szabott rend előtt. Köszönöm

A termékről

szín:
Titán
Különleges Funkciók:
Hőszigetelés,A Teljesítmény Javítása Érdekében
Anyag Típusa:
Láva rost
Modell Neve:
DTEW1550T
Cikkszám Átmérő:
2inch
Elem Súlya:
0.4kg
Elem Hossza:
15m
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
ISO9001
Elem Magasság:
2inch
Márka Név:
MÉLY TECH
Elem Szélessége:
2inch

Az ügyfél választása