.

.

3500mAh L14D1P31 A Lenovo PB1-770N PB1-770M PHAB Plusz Akkumulátor

3500mAh L14D1P31 A Lenovo PB1-770N PB1-770M PHAB Plusz Akkumulátor

HUF 2478.60

Elérhetőség
Rendelhető


Termék Leírás :
Kapacitás : 3500m Ah
A Lenovo PB1-770 N PB1-770 M PHAB Plusz
Szállítás
1 .Küldünk belül az árut 2 munkanapon belül a teljes kifizetés megtörtént. Ha a fizetés nem elérhető, a megrendelést automatikusan bezáródik.
2 . Kérjük, győződjön meg róla, hogy elvégezte a részleteket, mint a kapcsolattartó személy teljes név, cím, irányítószám, telefonszám kitöltése során a vásárló's információkat.
3 . A nyomon követési információ jelenik meg 3-10 nappal azután, hogy az eladó elküldi a tételek nyomon követheti a csomag ezen az oldalon : 17track.net/en küldünk minden áru az online nyomon követési számot.
4 . Néha az időjárás miatt, vagy vis maior tényezők a közlekedés lassú, a szállítási idő lesz kiterjesztése
Vissza Garancia
1 . Mind az áru ellenőrzött szállítás előtt, szóval, ha nem elégedett a vásárlás, akkor lehet cserélni az elemeket egy héten vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy 24 órán belül a számlát a megrendelés.
2 . A postaköltség díj nem téríthető vissza, s a vevő felelős minden vádat az adatszolgáltató, illetve reshipping.
3 . Minden visszatér elemeket kell az eredeti feltételek, beleértve a négyzetet, majd a kellékek. Ember teremtette a hibák nem garantált, például törött, karcos, stb.
4 . Minden elem, kérjük, küldje el az EMS vagy a helyi posta nyilvántartás mail amikor vissza.
5 . Amennyiben a vevő megkapja a sérült elemek, kérlek, mondd meg 48 órán belül, hogy megbízható bizonyíték, mint a fotó, videó, meg fogja oldani, amint lehetséges.
Visszajelzést
1 . A korai megerősítést is nagyra értékelik.
2 . A visszajelzés nagyon fontos, hogy az üzleti's fejlesztési, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Csak 1 perc, 1 perc a rendkívül fontos jelentőséggel bír számunkra.
3 . Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt viták, vagy elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Fogunk dolgozni, hogy megoldja az összes problémát. Köszönöm a megértését!

A termékről

Modell Száma:
L14D1P31
Akkumulátor Kapacitás(mAh):
2801mAh-3500mAh
Minőség tanúsítási:
FCC,CE
Kompatibilis Márka:
Huawei
Eredeti vagy Nem:
Kompatibilis
Márka Név:
Matcheasy
Név:
UVR

Az ügyfél választása