.

.

300pcs Hawaii virágfüzérek Party Kellékek Garland Nyaklánc Színes, jelmezes Party Hawaii Beach Szórakoztató WA1045

300pcs Hawaii virágfüzérek Party Kellékek Garland Nyaklánc Színes, jelmezes Party Hawaii Beach Szórakoztató WA1045

HUF 33088.00 HUF 34830.00

Elérhetőség
Rendelhető


Jellemzők : 100% vadonatúj, jó minőségű! Nagy a Hawaii Luau Parti Trópusi Témájú Ünnepségek, jelmezes Buli, stb. Minden Trópusi Virág készült Szimulált Selyem. Műszaki adatok : Szín : Vegyes szín Hossz : 45-48cm Kerülete : 90-vezetékhossza legfeljebb 95 cm lehet
Mi általában folyamat során a megrendelés belül 24-72 óra, de nem tudjuk garantálni, szállítási idő az oka, hogy különböző egyéni törvények, valamint a nemzetközi mail forgalom. Kérem, engedje meg, majdnem 4 hét szállítási napon a nemzetközi mail parancsot. Azt is előírják, gyorsított szolgáltatás a nemzetközi parancsot. Ha kell, a gyors szállítás, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, amit ez.
Mi a hajó, hogy Alixpress címét CSAK. Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím Alixpress illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni.
A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Ezek a vádak rendszerint által gyűjtött a szállító tehervonat (szállítási) társaság vagy amikor kiválasztjuk a tétel ? ne tévesszük össze őket a további szállítási díjat. Ne hagyja Negatív visszacsatolás nélkül, hogy segítséget kérjen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is, ha bármilyen problémája.Arra törekszünk, hogy a válasz az összes üzenetet, a lehető leggyorsabban.

A termékről

Típus:
Dekoratív Virág & Koszorúk,Rose
Virág Stílus:
Szirmok
Anyag:
Selyem
Modell Száma:
WA1045
Osztályozás:
Művirágok
Stílus:
Virág
Alkalomra:
Fél

Az ügyfél választása