.

.

Smart Auto Elektromos hátsó ajtó Emelje fel a Honda CRV C-RV 2013-2015 Control Set Magasság Elkerülni Csipet elektromos szívó

Smart Auto Elektromos hátsó ajtó Emelje fel a Honda CRV C-RV 2013-2015 Control Set Magasság Elkerülni Csipet elektromos szívó

HUF 104328.00 HUF 113400.00

Elérhetőség
Rendelhető


*Valaha volt ilyen élmény ? Ha tartani sok mindent a plázában, kötött kézzel, mindig kell, hogy nyissa ki a csomagtartót kézzel.
*Ha hozza a csomagok tárgyait magával üzleti út,de nem a hangulat, mert a fáradságos művelet a csomagtartóban
*Ha a dolgokat a csomagtartóban,mindig kínos helyzetben, mint, hogy elakad, vagy nem képes a csomagtartóban kaput, mert nincs mechanizmus, elkerülve megakadt, de nem is képes, hogy állítsa be a magasságot a csomagtartóban kapu. Most
hadd dobja ki az a baj a csomagtartóban probléma. Az Elektromos hátsó ajtó Lift megoldja a problémát az ön számára,hogy utazás könnyebb, kényelmesebb.
>>Mi az a Smart elektromos hátsó ajtó lift
Az intelligens elektromos hátsó ajtó lift egy új autó módosítás intelligens rendszer,sofőr is használja a távvezérlőt,nyomja meg a gombokat a hátsó ajtó vagy sofőr's szoba irányítani.különben is,ez a funkció az intelligens elkerülése érdekében, csípés,memória, magasság stb. Ez felhasználóbarát,kényelmes,intelligens,hogy a jobb autó.
1.Nyomja meg a távirányítón a nyitás/zárás a hátsó kapun,még akkor is, ha a keze foglalt,akkor ezt könnyen.
2.Egy fény érintse meg a gombot a farok kaput,közel, amennyire szüksége van.
3.Ha ar a sofőr's helyet,nyomjuk meg a gombot, hogy ellenőrizzék hátsó ajtó könnyen.
4.Míg a hátsó kapu bezár,ha egyszer érjen az akadályokat (az Emberek vagy dolgok),akkor ugrál vissza automatikusan, vagy állj meg,így elkerülve bántani.
5.A hátsó kapu a memória, a magasság,a felhasználó húzza ki a kaput, hogy egy szinten el tud érni,akkor nyomja meg hosszan a gombot, így a magassága rendezni.Legközelebb,ha kinyitja,maradj a magasság beállítása.Így a lányok nem félek, hogy nem lesz túl nagy ahhoz, hogy elérje. 6.Mikor zárja be vagy nyissa ki a hátsó kapun,majd küldje el a hang ósz-i riasztás az illesztőprogramot, de ismerve a vissza helyzet károsodás elkerülése érdekében, vagy a biztonsági kockázatok. Termék Teszt, Ellenőrzés 1.Vízálló teszt
Standard IPX4 fröccsenő víz teszt,telepítse a lengyelek a kocsiban :
Test1 : ki vannak Téve a víz, 5 perc;
Teszt 2 : Használja a vízágyúk permetezni vízzel,két pólus,minden 10 perc. Fröccsenő víz mindkét irányba 10-szer,hogy ellenőrizze a víz pro. 2.Nyit/zár hátsó ajtó élet teszt (normál hőmérséklet)
A normál hőmérsékletre,hogy próbára open/close,a sebesség, az igazságos, vagy nem,hogy bármilyen zaj vagy nem,Teszt, több mint 4000 alkalommal.
Minden 1000-szer, vagy 6 óra,egy kézi, vagy automatikus ellenőrzése. 3.Teszt nyit/zár hátsó ajtó élet teszt(+60 fokos)
* A hőmérséklet 60 fok ,próbára open/close,a sebesség, az igazságos, vagy nem,hogy bármilyen zaj vagy nem.
* Vizsgálati több mint 4000 alkalommal. 4. Teszt nyit/zár hátsó ajtó élet teszt (-30 fokos)
* A hőmérséklet -30 fok,Próbára open/close,a sebesség, az igazságos, vagy nem,hogy bármilyen zaj vagy nem.
* Vizsgálati több mint 4000 alkalommal.
5.Igazi autó környező teszt (60 fok)
A hőmérséklet 60 fok ,próbára open/close,a sebesség, az igazságos, vagy nem,hogy bármilyen zaj vagy nem. 6.Igazi autó környező teszt (-30 fokos)
A hőmérséklet -30 fok,Próbára open/close,a sebesség, az igazságos, vagy nem,hogy bármilyen zaj vagy nem. 7.Lejtőn teszt
A lejtőn 30 fokos,Próbára open/close,a sebesség, az igazságos, vagy nem minden zaj,torz, vagy nem. 8.Felfelé vagy lefelé a 30 fokos,lejtő teszt
A lejtőn 30 fok felfelé vagy lefelé,Hogy próbára open/close,a sebesség, az igazságos, vagy nem minden zaj,torz, vagy nem.
Óvintézkedés :
Amennyiben nem tudunk meggyőződni, ha az autó illik a tétel, pls négy képek a referencia. (Javasoljuk, hogy az ügyfél, küldje el nekünk a képeket, mielőtt vásárol.) 1.az autó eleje 2.mögött az autó 3.nyissa ki a csomagtartót 4.a pole a csomagtartóban
>> Egy láb aktív funkció (Opcionális)
Belül a fejlődés a smart power kapu lift, emberek kérelem több diverzifikáció a termék funkció elérhető. Annak érdekében, hogy kielégítse őket, a cég kifejlesztett egy méteres aktivált funkció sikeresen, majd adjon meg egy új utat nyitó/záró láda automatikusan a gépkocsi-tulajdonosok. (hozzá indukciós modul) Vásárlási link :

A termékről

Elem Típusa:
Boot Fék
Gyártó Cikkszám:
846565656
Különleges Funkciók:
Intelligens Elektromos Hátsó Ajtó Lift Könnyen Irányíthatod Csomagtartóban
Anyag Típusa:
ABS+Fém
A Többi Rész Száma:
95465165+
Márka Név:
LeeSpring
Elhelyezése a Járművön:
Hátsó
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Modell Év:
2013-2015
Modell Neve:
LE5852
Ország/Régió Gyártása:
CN
Elem Szélessége:
22inch
Elem Hossza:
68inch
Anyag:
ABS+Fém
Elem Súlya:
6
Elem Magasság:
22inch
Bankközi Rész Száma:
56541445

Az ügyfél választása