.

.

LEGÚJABB Mikrohullámú Sütő Szinkron Motoros Tálca Motorok SSM-16HR AC 21V 3W 50/60Hz LG Mikrosütő Alkatrész

LEGÚJABB Mikrohullámú Sütő Szinkron Motoros Tálca Motorok SSM-16HR AC 21V 3W 50/60Hz LG Mikrosütő Alkatrész

HUF 1280.00 HUF 1347.30

Elérhetőség
Rendelhető


1 db Mikrohullámú Sütő Szinkron Motoros Tálca Motorok SSM-16 HR AC 21 V 3 W 50/60 Hz LG Mikrosütő Alkatrész 100% új Elem, a csomag tartalmazza : 1 darab Gépjármű-SSM-16 HR AC21 V 50/60 Hz 2.5/3 R.P.M 3.0 M
Általános szerződési Politikák - jobb, ha ezeket a
Fogadjuk el, hogy minden fizetési felsorolt által a vatera piacterén. Részletek : http : //www.aliexpress.com/help/new Contact Us.htm
1. A parcellák elküldhetők a vatera piacterén hivatalos szállítási módot, akkor minden nyomon követhető.
2. Miután a csomagot küldött ki, ez lesz ellenőrizhetetlen. Mi értékeljük a türelem a szállítási időszak alatt. Becsült szállítási idő 15~35 nappal az országok többségében (kivéve Brazília)
1. megjegyzés : nem Vagyunk felelősek semmilyen adót vagy az ÁFÁT a vámhatóság a vevő országban.
2. megjegyzés : Ha a 45 nap nem érkezik meg a csomag, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Mi nyújt be a keresés a hajózási ügynök.
Ha közben 60 napon belül (90 nap Brazília) nem érkezik meg a csomag, akkor kiadja a teljes visszatérítés.
Elküldjük az orosz Posta vagy futár Oroszországban (CDEK/DPD/IML,stb.). Szállítási lesz 2-15 munkanap legtöbb területre. Kérjük, ne hagyja negatív visszajelzést, vagy nyílt vita nélkül kommunikáció velünk. Nem számít, mi a probléma találkozol, igyekszünk segíteni. Ha figyelmen kívül hagyjuk a kérelmet, vagy ha nem tudunk érvényes megoldás, megnyitja a vita, hogy megvédje az ön törvényes jogait.
Megjegyzés : Ha a nyomkövető állapot kóros, kérem engedje meg, hogy lépjen kapcsolatba a hajózási ügynök, hogy nyújtsa be a keresést. A csomag elveszhet/ vissza/ vagy csak késedelem ésszerű tényezők.

A termékről

Típus:
A Mikrohullámú Sütő Részei
Modell Száma:
SSM-16HR
Márka Név:
youe shone

Az ügyfél választása