.

.

Alumínium Ötvözet Golf Súly Golf Club Fej Súlyok Replacment a 2017 Titleist 917D Sofőr Fejét Felhívni & FADE 8/10/12/14/16g

Alumínium Ötvözet Golf Súly Golf Club Fej Súlyok Replacment a 2017 Titleist 917D Sofőr Fejét Felhívni & FADE 8/10/12/14/16g

HUF 845.00 HUF 1142.10

Elérhetőség
Rendelhető


Megjegyzés : (Kérjük, olvassa el, mielőtt sorrendben) :
1. Az Ügyfelek számára, Írország, Ausztrália, Brazília, Belgium, Lengyelország, Dánia, Németország, Franciaország, Hollandia, Kanada, cseh Köztársaság, Egyesült Államok, Mexikó, Norvégia, Portugália ,Svédország, Törökország, Spanyolország, Izrael, Olaszország, Egyesült Királyság, Chile, megrendelések küldünk, az áruk China Post air mail (a nyomon követési számot). Köszönöm.
3. A Mix érdekében, kérlek, gyere be a boltba : http : //www.aliexpress.com/store/1902008 felveheti a szerelem tétel a kosárba először ,végre össze a fizetési meghagyás. Köszönöm.
Alumínium Ötvözet Golf Súly Golf Club Fej Súlyok Replacment a 2017 Titleist 917 D Sofőr Fejét Felhívni & FADE 8/10/12/14/16g
Jellemzők : 100% vadonatúj, jó minőségű. A 2017 Titleist 917 D Sofőr Fejét Felhívni & ELHALVÁNYUL. Szín : Fekete(8g,16g),Zöld(10g),Piros(12 g),Kék(14g). Anyag : Alumínium ötvözet(8g),Alumínium ötvözet+Rozsdamentes Acél(10-16g). Hossza : Kb.74mm/2.91 inch Súly : 8g,10g,12 g,14g,16g. Megjegyzés : Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható a honlapon, sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség.
A Csomag Lista :
Golf Csavarkulcs
X 1 Pc
Megjegyzés : NEM Lakossági Doboz. Csomagolt Biztonságosan Bubble Bag.
Szállítási Szabályzat
Mi a Hajó, hogy Világszerte.
Mi a hajó, hogy alipay megerősítette, CSAK cím. Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím alipay illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni.
Elem lesz küldött ki a Légi posta 24-48 üzleti óra után elszámolt fizetési (kivéve a hétvégén & holiday).
Érkezés ideje (becsült) :
* Egyesült Államok/Egyesült Királyság/Ausztrália/Kanada : 14-21 munkanap(18-29 nap).
* Németország/Franciaország/Spanyolország/Kelet-Európa : 18-25 munkanapon(24-35 nap).
* Egyéb országok : 25-35 munkanap(35-49 nap).
Szállítási idő csak becsült, s nem garantált. Ha nem tétel után 60 napon belül , kérjük, vegye fel velünk a megoldása.
A tömeges vásárlások súlya alatt 2kg, lehet, hogy ajánlatot KIFEJEZETT, mint az alábbi :
EMS általában 7-10 munkanapon belül megérkezik.
DHL, UPS, a Fed Ex, a TNT rendszerint 5-8 munkanapon belül megérkezik.
Fizetési Mód
Elfogadjuk, Alipay. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.
Fizetési kell kapott számított 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.
Ha vettem volna több elem tőlem, akkor küldj egy fizetés minden elem, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön. Amikor kattintson a Fizetés gombra, a rendszer automatikusan érzékeli, hogy vannak más elemek is vásárolt tőlünk fogja össze őket a felülvizsgálat.
Politika Vissza
Minden értékesítés minősül végleges.
Ha árut kapott, hibás, vagy sérült a hosszú tranzit, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon. Adunk egy kielégítő megoldás AZONNAL.
Ha más okból akarsz, hogy a hajó vissza nekünk, ön lesz a felelős a visszatérő szállítási díj, valamint elküldjük a csere után megkapta a visszatért elem.
Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST kézhezvételét követően az elszámolt teljes fizetés. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.
Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést. Forduljon hozzánk megoldására bármikor. Igyekszünk a legjobb, hogy az ön számára legjobb megoldást, AZONNAL. Kérjük, legyen magabiztos velünk.
Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.
Lépjen Velünk Kapcsolatba
E-mail/vatera piacterén üzenet prioritását az ügyfélszolgálat.
Ha nem kapsz választ 1-2 munkanapon belül, kérjük, ellenőrizze az Üzenetet, ha az e-mail szolgáltató túlságosan agresszív spam szűrő blokkolja a vatera piacterén e-maileket. Kérjük, e-mail minket ÚJRA.

A termékről

Márka Név:
SURIEEN
Modell Száma:
Golf Tömeg.
Anyag:
Alumínium ötvözet+Rozsdamentes Acél.
golf tömeg:
A 2017 Titleist 917D Sofőr Fejét Felhívni & ELHALVÁNYUL.
szín:
Fekete(8g,16g),Zöld(10g),Piros(12 g),Kék(14g).
Anyag:
Alumínium ötvözet(8g),Alumínium ötvözet+Rozsdamentes Acél(10-16g).
Hossza:
Approx.74mm/2.91 inch.
Tömeg:
8g,10g,12g,14g,16g.

Az ügyfél választása