.

.

ITEAD Sonoff led izzó E27 jogosultja, Slampher 433MHz RF Vezeték nélküli WiFi Fény Lámpa Intelligens Otthon Javítani IOS Android Távirányító

ITEAD Sonoff led izzó E27 jogosultja, Slampher 433MHz RF Vezeték nélküli WiFi Fény Lámpa Intelligens Otthon Javítani IOS Android Távirányító

HUF 1698.00 HUF 1887.30

Elérhetőség
Rendelhető


Áttekintés
1.Otthon automatizálás Az "Internet of things". A módja annak, hogy mind az eszközök, illetve berendezések lesz hálózatba együtt, hogy adjon nekünk egy zökkenőmentes felett minden szempontból a haza többet.
2.Sonoff egy olcsó, megfizethető eszköz, amely segít, hogy lépjen be a csodálatos intelligens otthon.Ez egy Wi Fi vezeték nélküli kapcsoló, amely képes kapcsolódni készülék különböző típusú márkák. Sonoff küldi az adatokat, hogy a cloud platform segítségével a Wi Fi Router, amely lehetővé teszi, hogy távolról is vezérelheti a készülékek az App e We Link a okos telefon.
3.Sonoff teszi a háztartási gépek okos, amíg a telefon hálózati távolról kapcsolja be vagy ki a készülék bárhonnan, bármikor. Valamint azáltal, hogy az időzítés menetrend, a berendezések, lehet fenntartani, a gondtalan életet.
4.Az Alkalmazás e We Link lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a készülékek könnyen. Letölthető az i OS verziója az App Store vagy az Android verzió, a Google Play. Van egy kulcs, hogy megosszák azt a funkciót, illetve szabályozhatja, hogy egy kapcsolót a családtagok vagy barátok ugyanakkor által sonoff kapcsoló.
Slampher egy Wi Fi vezeték nélküli fény jogosult, amely képes kapcsolódni a különböző izzók E27 csavart bázis. Slampher küldi az adatokat, hogy a cloud platform keresztül Wi Fi Router, amely lehetővé teszi, hogy távolról irányítani izzók az App e We Link a okos telefon. A szerver a Slampher az AWS globális szerver.
Slampher, hogy minden lámpa okos, amíg a telefon hálózati távolról is be -, illetve kikapcsolni a lámpákat, bárhonnan, bármikor. Valamint azáltal, hogy az időzítés menetrend, a fények, hogy fenn tudja tartani a gondtalan életet.
Az Alkalmazás e We Link lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a készülékek könnyen. Letölthető az i OS verziója az App Store vagy az Android verzió, a Google Play.
fény jogosultja set : 2 elem,egy fény tartót, valamint egy 433 távirányító
készlet : 3 elem, egy fény tartót, valamint egy sonoff 433 w ha a kapcsolót, majd egy 433 távirányító
Megjegyzés : használhatja a távirányító 433, hogy ellenőrizzék a 433 wifi kapcsoló, valamint a fény jogosultja,, Mert akkumulátor termékeket nem szállított légi
Így nincs akkumulátor a távirányítóba, kérlek, tudod!
Jellemzők
Támogatja a Wi Fi hálózat.
Támogatása, nyomon követése, eszközök' állapot időben visszajelzést, hogy az Alkalmazás.
Támogatás Max 8 időzítés feladatokat minden hozzáadott eszköz.
Támogatja a számos Wi Fi smart light tulajdonosok egy okos telefon.
Egyszerű telepítés, könnyű kezelés, illetve aktiválható azonnal stabilan.
Specifikáció
Feszültség tartomány : 90-250 v AC(50/60 Hz)
Max. áram : 2 A
Üzemi áram : 1 A.
Max Teljesítmény : 200 watt
Szín : Fehér
Vezeték Nélküli Frekvencia : 2,4 Ghz-Es
Üzemi Hőmérséklet : -28-55

A termékről

Jellemzők:
Távirányító,Villogó
Modell Száma:
Slampher RF
gyro:
Egyik sem
Vezérlő Csatornák:
2 csatorna
Márka Név:
itead
Állam Közgyűlés:
Majdnem Kész
max. sebesség:
Egyik sem
Mérleg:
1

Az ügyfél választása