.

.

Tapéta gyerekeknek Szoba Lány Dekoráció cucc de parede infantil menina

Tapéta gyerekeknek Szoba Lány Dekoráció cucc de parede infantil menina

HUF 7312.00 HUF 7695.00

Elérhetőség
Rendelhető

Méret : 53 cm(20.86 inch) széles 10m(32.8 méter) hosszú, teljes 5.3 nm-es(57 sqf)/tekercs. Anyaga : Nem szőtt Papír.Nem öntapadó Szín : 2 színek Ismétlem : 53cm Mérkőzés : EGYENES mérkőzés. Tömeg : 1 kg/tekercs.
Modell : zk183
Szállítás : akkor a hajó a tételek számított 7 munkanapon belül a fizetési visszaigazoló.Szállítási idő attól függ, hogy a rendeltetési hely, illetve más tényező. Kérjük, szíveskedjen értem, a szállítási idő hosszabb, mint a helyi eladó. Szóval normális szállítási idő : USA : 7-23 munkanapon AU : 7-23 munkanap Európa : 7-25 munkanapon belül Brazília : 30-90 munkanapon orosz : 30-90 munkanapon belül Azonban előfordulhat, némi késéssel, a vám -, elszámolási vagy szállítás. Kérjük, győződjön meg róla, van elég türelme, mielőtt forgalomba a parancsot.
Adó : nem Vagyunk felelősek semmilyen vám. Minden behozatali eljárást, vagy a díjat a vevő felelőssége. Kérjük, győződjön meg arról, hogy kettős a cím kitöltése előtt a fizetés.Oroszország ügyfél igényel egy teljes nevét. Visszajelzés :
1 függünk a vevői elégedettség, hogy sikerül. Ezért az ön visszajelzése rendkívül fontos számunkra.
2, Ha elégedett a elemek, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést. Hagyjuk egy pozitív visszajelzést, hogy később.
3 lépjen Kapcsolatba velünk e-mailben, vagy a kereskedelmi menedzser , mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Foglalkozni fogunk megoldani minden problémát, a lehető leghamarabb.

A termékről

Méretek:
5.3㎡
Funkció:
Penész-Bizonyítja,Hangelnyelő
Minta:
Virágos
Stílus:
gyerekeknek
Használat:
A Gyerekek Szobája
Típus:
Papír Háttérképek
Felelős Egység:
Yuan/Tekercs
Anyag:
Fa, üvegszálas tapéta
Felületi Kezelés:
Domborított
Használat:
Háztartási

Az ügyfél választása