.

.

2500 biológiailag Lebomló Romantikus Fehér fekete Szürke Szövet, Papír Szív Konfetti, Esküvő, Keresztelő Keresztelői party léggömb dekoráció

2500 biológiailag Lebomló Romantikus Fehér fekete Szürke Szövet, Papír Szív Konfetti, Esküvő, Keresztelő Keresztelői party léggömb dekoráció

HUF 2306.00 HUF 2427.30

Elérhetőség
Rendelhető


Kedves mindenki.
Egy rendelés között körülbelül 2300 - 2500 darab,a mérete 3 cm-es, valamint egy csomag körülbelül 50 gramm.
Kérjük képzelni a méretét, mennyiségét konfetti ésszerű módon. Néhány vevő hiszem, hogy majd kap egy hatalmas mennyiségű konfetti helyett a mennyiség a reklám, ez egy ésszerűtlen gondolkodás módja.
Itt van a csomag az egyik elem, Remélem, ez segít, hogy hány konfetti kap.
Lehet, hogy egy szín eltérés, mint használunk különbség számítógép moniter.Ha nagyon értem, szín, kérem, gondolja meg kétszer, hogy purchse, valamint a kapcsolatot az eladó, hogy részletesebb képet.
Köszönöm
Szállítási annak érdekében, hogy a kellő időben történő beérkezését követően a csomagot,kérem, adja meg a F teljes Nevét, irányítószámát,Teljes Cím,valamint a rendelkezésre álló telefonszámot.
1.Szokásos parancsokat hajó 1 munkanapon belül fizetés után megerősítette. 2. A küldeményt által a vatera piacterén normál szállítás Szállítási idő az országban, kérjük, ellenőrizze Becsült Szállítási Idő. 3.Ha kell, a telek sürgősen, kérjük válasszon expressz szállítás, amelyek csak mintegy 7 napon belül teljesíteni. Fizetési elfogadjuk kifizetéseket a vatera piacterén Rendszer. Mi is fogadja el a Paypal. A teljes elégedettsége 1 gól! Ha bármilyen okból elégedetlen a vásárlást, kérjük ossza meg velünk.

A termékről

Méret:
3 cm 50 gram
Alkalomra:
Party,Házassági & Eljegyzési,Valentin Nap
Termék Besorolás:
Konfetti
For how many guests to use ?:
8
Méret:
3 cm

Az ügyfél választása