.

.

Tangda EE22 core EE Orsó mágneses mag + csontváz puha mágnesesség ferritek alkalmazhatók mágneses mag 5+5pin 10P SMPS RF Transformers A.

Tangda EE22 core EE Orsó mágneses mag + csontváz puha mágnesesség ferritek alkalmazhatók mágneses mag 5+5pin 10P SMPS RF Transformers A.

HUF 3213.00

Elérhetőség
Rendelhető

Név : Ferrit mag Modell : EE22 csontváz : fenolos anyagok : PC40 pin-pitch : 4mm tömb hangmagasság : 10mm groove hangmagasság : 9.2 mm A : 22.0mm B : 16.5mm C : 4.0mm D : 5.5mm E : 7.8mm F : 10.3mm Ez a cég a speciális termelés, az értékesítés magas minőségű, puha mágnesesség ferritek alkalmazhatók mágneses mag, Gao Daoci a link, a csontváz, május szerint a látogató kérésére a lemorzsolódás, beleértve a (EE EF EFD EP EPC PQ RM POT UU UT ET UF ER ERL ANGOLNA RM GU mágneses mag + csontváz), a mágneses mag gyári található, kína, ez az ásványi anyagok gazdag, a jó kommunikáció, az emberi erőforrások superior, továbbra is a jóindulatú fejlesztési ez a vállalata számára a legkedvezőbb állapot, ez a Jüan Si, mindenhol felhasználói közösség működött együtt őszintén, a kölcsönösen előnyös az interakció, a közös fejlesztés. Az elégedettség az örökké követni! A bizalom az én legnagyobb büszke lehet! Tudunk nyújtani, versenyképes áron, magas minőségi termékek a követelmény szerint az ügyfelek.Alig várom, hogy a korai újra rétegű!

A termékről

Márka Név:
Tangda
Modell Száma:
EE22
is_customized:
Yes
Használat:
Elektronikus
Rugós Szerkezet:
EE22
Tekercs Száma:
EE22
Fázis:
EE22

Az ügyfél választása