.

.

5A CC/CV W USB Voltmérő LED Meghajtó Lépés lefelé Lítium töltő Teljesítmény Modul + ÜGYBEN

5A CC/CV W USB Voltmérő LED Meghajtó Lépés lefelé Lítium töltő Teljesítmény Modul + ÜGYBEN

HUF 1768.50

Elérhetőség
Rendelhető


start Isv Module Wrap12140
end Isv Module Wrap12140
Főbb jellemzők :
1.Modul kristály shell,biztonságosabb, szebb.
2.Tartalmazza a voltmérő, nagyáramú, teljesítmény-mérő, USB interfacefor töltés a digitális termékek.
Megjegyzés :
1.Ha a termék használata, a modul bemenetek, mind a kimenetek kell különíteni a földre.
2.USB kimeneti feszültség megfelel a modul, nem egy fix 5 V-os kimenet. Ha a töltés a digitális berendezések, győződjön meg arról, USB-kimeneti feszültség 5 V.
3.Egyes ügyfelek jelentés : "A modul nem tud állítsa be a kimeneti feszültség mindig megegyezik a bemeneti feszültséget." Amikor találkoznak ezzel a problémával, kérjük, az óramutató járásával ellentétes forgatás a"feszültség potenciométer"10 kör vagy több, akkor használd a modult, akkor állítsa be a kimeneti feszültség. Mert a gyári alapértelmezett kimeneti feszültség kb 20 V.
4.Shell összeállítás nagyon egyszerű, de a "bal","jobb""front" panel irányított, meg kell figyelni, összeszerelés során! Műszaki adatok
1.Bemeneti feszültség tartomány : 5-36 VDC(Bemeneti voltagehigher, mint 6.2 V, állandó funkció hatékony lesz)
2.Kimeneti feszültség tartomány : 1.25-32 VDC állítható(Kimeneti feszültség magasabb, mint 6.2 V, állandó funkció hatékony lesz)
3.Kimeneti áram : 0-5 A
4.Kimeneti teljesítmény : 75 W
5.Magas hatásfok akár 96%
6.Beépített termikus lekapcsolás funkció
7.Épült a jelenlegi határérték funkció
8.Beépített kimenet rövid védelmi funkció
9.Bemeneti fordított polaritás védelem : Nincs (ha szükséges, nagyáramú dióda a sorozat a bemeneti).
10.Csupasz deszka méret : L x W x H =68.2×38.8×15mm
11.Súly : 73g Alkalmazás
1.Használni, mint egy step-down modulok túláram védelem
Használat :
(1) Állítsa be a megfelelő gombot, hogy"KI"LED világít, a Digitális mérő azt mutatja, hogy az érték a kimeneti feszültség ,állítsa be a"feszültség potenciométer", így a kimeneti feszültség eléri a kívánt értéket.
(2) Állítsa be a megfelelő gombot, így a Digitális mérő azt mutatja, hogy az érték a kimeneti áram;Vezeték zárlatos kimeneti terminál, akkor állítsa be a"jelenlegi potenciométer", így a kimeneti áram eléri az előre meghatározott túláram védelem érték. (Például a Digitális mező megjeleníti az aktuális érték 4 A, akkor használd a modul maximális áram 4 A)
(3) Csatlakozik a terhelést.
2.Használni, mint egy akkumulátor töltő
Használat :
(1) Győződjön meg róla, hogy fel kell töltenie az akkumulátort úszó feszültség, töltés aktuális; (ha a lítium-paraméterei 3.7 V/2200m Ah, akkor az úszó feszültség 4,2 V, a maximális töltőáram 1 C, azaz 2200m A)
(2) A nem-terhelés mellett, állítsa be a"Feszültség potenciométer", így a kimeneti feszültség eléri az úszó feszültség; (ha a 3,7 V-os újratölthető lítium elem, a kimeneti feszültség állítható 4.2 V)
(3)Állítsa be a megfelelő gombot, így a Digitális mérő azt mutatja, hogy az érték a kimeneti áram;Vezeték zárlatos kimeneti terminál, akkor állítsa be a"jelenlegi potenciométer", így a kimeneti áram eléri az előre meghatározott töltőáram értéke.
(4)a Díj viszont lámpa jelenlegi gyári alapérték 0, 1-szer a töltőáram; (Akkumulátor töltés közben jelenlegi fokozatosan csökken, ha a díj aktuális beállítás 1 A, akkor, amikor a díj aktuális kevesebb, mint 0,1 Egy, kék fények kialudtak, a zöld fény világít, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve)
(5)csatlakozik, az akkumulátor töltöttségét.
(1,2,3,4 lépéseket, mint : Kimenet kirakott, ne csatlakoztassa az akkumulátort)
3.Használni, mint egy LED állandó áram vezérlő modul
Használat :
(1)Állítsa be a"feszültség potenciométer", így a kimeneti feszültség eléri a kívánt értéket.
(2)Állítsa be a megfelelő gombot, így a Digitális mérő azt mutatja, hogy az érték a kimeneti áram;Vezeték zárlatos kimeneti terminál, akkor állítsa be a"jelenlegi potenciométer", így a kimeneti áram eléri az előre meghatározott LED üzemi áram.
(3) Csatlakoztassa a LED, a munka.
(1,2 lépéseket, mint : Kimenet kirakott, ne csatlakoztassa a LED -)
Voltmérő, valamint árammérő kalibrálási módszer :
Modul kézi kalibrálás funkció megfelelő kijelző precíziós feszültség, áram, ha úgy gondolja, a jelenlegi feszültség, illetve áram pontosság érdekében, hogy megfeleljen a követelményeknek, ne hajtsa végre a következő műveletek.
(1) Kimeneti feszültség kalibrációs lépések
1. lépés : állítsa be a megfelelő gombot, hogy"KI"LED világít, a Digitális mérő azt mutatja, hogy az érték a kimeneti feszültség; Nyomja meg a jobb gombot több mint 2 másodpercig, kiadás, Digitális mérő, valamint az"A"LED villog a szinkronizálást, így adja meg a kimeneti feszültség kalibrálási üzemmódban van.
2. lépés nyomja meg a megfelelő gombot (normál sebesség), a feszültség érték hozzáadása egy egység; Nyomja meg a bal gombot, mínusz egy egység; Miatt egység kisebb, mint 0,1 V a minimális feszültség kijelző 0,1 V, így meg kell, hogy folyamatosan nyomja meg az 1-5 alkalommal, hogy a voltmérő változás 0.1 V, hányszor voltmérő változás 0.1 V nyomja meg a gombot, attól függően, hogy a jelenlegi kijelző feszültség, annál nagyobb a feszültség, annál kevesebb a száma, nyomja meg a gombot.
3. lépés nyomja meg a jobb gombot több mint 2 másodpercig, engedje, hogy kilépjen a kimeneti feszültség kalibrálási üzemmódban van. Minden paraméter beállítása automatikusan kikapcsol, hogy megmentse.
(2) Bemeneti feszültség kalibrációs lépések
1. lépés : állítsa be a megfelelő gombot, hogy"A"LED világít, a Digitális mérő azt mutatja, hogy a

A termékről

Modell Száma:
010725
is_customized:
Yes
Márka Név:
diymore
Használat:
Elektronikus
Fázis:
kérjük, ellenőrizze utasítás
Rugós Szerkezet:
kérjük, ellenőrizze utasítás
Tekercs Száma:
kérjük, ellenőrizze utasítás
Ország/Régió Gyártása:
Kína
Modell:
5a visszalépés
MPN:
5a visszalépés
OEM:
diymore

Az ügyfél választása