.

.

3,5 mm-es Csatlakozó AUX Audio Jack-USB 2.0 Férfi, töltőkábel, Adapter, Kábel Autó MP3

3,5 mm-es Csatlakozó AUX Audio Jack-USB 2.0 Férfi, töltőkábel, Adapter, Kábel Autó MP3

HUF 329.40

Elérhetőség
Rendelhető

Hifi. Anti-interferencia. Jó Jel. Sztereó Meghosszabbítható. Zene, Hang Tiszta, Tiszta. A 3,5 csatlakoztassa a vonal csatlakoztassa az usb interfész az autó , az USB-porthoz csatlakoztassa az U-lemez. Végre auto játszik dalokat az USB flash disk. Nem minden a kocsiba ezt a felületet használja ezt a fajta sort. Néhány autó AUX nélkül dekódolás funkció, így csak akkor használja, MP3 készülék (csak a kocsi AUX-interfész funkciója olvasni U lemez használja ezt a fajta vonal) használata, U lemez jobb, ha nem boltban is much£ adott, hogy az autó AUX támogatja, hogy mennyi kapacitás.U-lemez nem más dokumentumok belül nem állapítható meg a mappát. A dalokat az MP3 formátumot használják.Hifi. Anti-interferencia. Jó Jel.
Sztereó Meghosszabbítható. Zene, Hang Tiszta, Tiszta.
A 3,5 csatlakoztassa a vonal csatlakoztassa az usb interfész az autó , az USB-porthoz csatlakoztassa az U-lemez. Végre auto játszik dalokat az USB flash disk.
Nem minden a kocsiba ezt a felületet használja ezt a fajta sort. Néhány autó AUX nélkül dekódolás funkció, így csak akkor használja, MP3 készülék (csak a kocsi AUX-interfész funkciója olvasni U lemez használja ezt a fajta vonal)
Használatakor, U lemez jobb, ha nem boltban is much£ adott, hogy az autó AUX támogatja, hogy mennyi kapacitás.U-lemez nem más dokumentumok belül nem állapítható meg a mappát. A dalokat az MP3 formátumot használják.
100% Vadonatúj & Magas Minőség
Kategória : D3.5 Audio kábel
Csatlakozó : D3.5mm-USB
Hossza : 21cm
Szín : Fekete
A csomag Tartalmazza : 1 x 3,5 mm-es AUX Audio Jack Dugó-USB 2.0 férfi Átalakító kábel Kábel
Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők okozhat a szín, a tárgy, a kép egy kicsit más, mint a valóság. A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.

A termékről

Hossza:
20cm
Márka Név:
Fasdga
A nemek közötti:
Férfi-Férfi
Modell Száma:
elektronikus
Egy Csatlakozó:
HDMI
Csatlakozó B:
HDMI
Típus:
A HDMI Kábelek

Az ügyfél választása