.

.

Dinky Játék FRÖCCSÖNTÖTT Atlas 830 ROULEAU COMPRESSEUR RICHIER 90A 1:43-AS ALUFELNI AUTÓ MODELL Gyűjtemény

Dinky Játék FRÖCCSÖNTÖTT Atlas 830 ROULEAU COMPRESSEUR RICHIER 90A 1:43-AS ALUFELNI AUTÓ MODELL Gyűjtemény

HUF 11807.00 HUF 13119.30

Elérhetőség
Rendelhető


DINKY JÁTÉKOK 518 RENAULT 4 L-VAL IRÁNYBA,FELFÜGGESZTÉS ,BELSŐ SZERELVÉNYEK, VALAMINT A WINDOWS.MIT LENKUNG,EINZELRADFEDERUNG,INNENEINRICHTUNG UNDM FENSTERN.CON DIREZIONE,SOSPENSIONE,FINI-RURE INTERNE E FINESTRINI.STUURBAAR,EN TALÁLKOZTAM VERING,INTE-RIEUR BEKLEDING,HU RAAMPLES.
Szállítási adatok : e Packet, China Post Air Mail Kevesebb, 2 KG. A DHL, EMS, Stb. Több mint 2 KG Tételek, Kivéve A Távoli Terület/Megye (E. g. : Törökország, Dél-Afrika stb.)
Kérjük, Ellenőrizze, Hogy Az Elsődleges Szállítási Címet . Nem Vagyunk Felelősek Semmilyen Rossz Vagy Kézbesíthetetlen Címeket. Gyorsabb Express (E. g. A DHL) nem Nyomkövető# & Szállítás Infromation Után Hajózás, Normális. Ha Bármilyen információra lenne Szüksége, Kérem lépjen Kapcsolatba Velünk Megjegyzés : az orosz Vásárlók Kell Hagyni Számla TELJES NÉV Szerint Post Politika. Egyébként a poszt nem szállítás, a csomagot önnek.
Hogyan lehet Elkerülni az Egyéni Költség -, Vagy Adó A Vásárló Országa : A Vevő Felelős Minden olyan Alkalmazandó Behozatali Vámok, Helyi Adók. Igyekszünk A Legjobb, Hogy Elkerüljék A Költség Ha Az Ügyfél Tájékoztasson Bennünket, Az Importált Politika Az Ország, Mint Például : Maximális Súlya Csomag, Egyedi Érték A Szállítás Előtt.
Támogatja a Nagykereskedelmi Szolgáltatás : Ha a Vevő Vagy a Rendelés Több, mint 10 db modellek/érdekében, Kérjük lépjen Kapcsolatba Velünk A Versenyképes Nagykereskedelmi Egység Ár.
Lépjen kapcsolatba velünk : Ha Nem Elégedett, Bármilyen Okból, ne habozzon Kapcsolatba lépni Velünk. Csak Küldjön Egy Üzenetet. Mindig A Megoldás Hamarosan A Munkaidő.
Kapcsolódó Sorozat Modellek Is, Mint :

A termékről

Jellemzők:
Fröccsöntött
Modell Száma:
DINKY JÁTÉKOK 830
Hajó/Tengeri Hajó:
Egyéb
Korosztály:
> 14 éves
Figyelmeztetés:
Ez a termék nem alkalmas gyermekek 3 éves
Típus:
Autó
Anyag:
Fém
Mérleg:
1
Márka Név:
HRN-MODELL

Az ügyfél választása