.

.

WW2 második VILÁGHÁBORÚ MINKET M1911 PISZTOLY LŐSZER TOK Amerikai Twin Heveder Magazin Mag Fuvarozó REPRO

WW2 második VILÁGHÁBORÚ MINKET M1911 PISZTOLY LŐSZER TOK Amerikai Twin Heveder Magazin Mag Fuvarozó REPRO

HUF 3332.00 HUF 3507.30

Elérhetőség
Rendelhető


NEKÜNK M1911 PISZTOLY LŐSZER TOK
Szállítás :
1. 100% - a szállított termékek tesztelése a szállítás előtt azzal, QC . Elküldjük az elem 1~6 munkanapon belül, ha a kifizetés megtörtént.
2. Az ár nem tartalmazza az esetleges import adók miatt más országban más a politika a behozatali adó vevők felelős vámok.
3. Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.Singapore post szállítási idő 15-80 nap .Néhány országban, mint OROSZORSZÁG, BRAZÍLIA hosszabb ideig is eltarthat .Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. Pls kérdezik tőlünk, hogy meghosszabbítja a szállítási határidő, ahelyett, hogy vita .
Visszajelzés :
1. Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés (5 csillag) ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
2. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges(3 csillag), vagy negatív(1-2 csillag) visszajelzés. Negatív visszajelzést nem old meg semmit. Mi mindig hajlandó dolgozni a dolgokat !

A termékről

szín:
Khaki
Márka Név:
zwjpw
Anyag:
Vászon
A Evőeszközök:
No
A Hűtőtáska,:
No
Modell Száma:
M1911 TOK

Az ügyfél választása