.

.

Autó Patkány Riasztó Ultrahangos Rágcsáló Visszataszító Jármű Autó Üldözi a Patkány, Egér Rágcsálók

Autó Patkány Riasztó Ultrahangos Rágcsáló Visszataszító Jármű Autó Üldözi a Patkány, Egér Rágcsálók

HUF 4220.00 HUF 4587.30

Elérhetőség
Rendelhető


12 V Ultrahangos Kártevő Riasztó, Jármű Rágcsáló Visszataszító, Nem Mérgező, Kártevő Rágcsálók, Vakondok, Macskák, Kutyák, Akár 300 Ft. Lefedettség
NINCS TÖBB ÁLLAT LAKOMA A VEZETÉKEK A JÁRMŰ tartsd magad, családod biztonságos vezetés közben. (Szétrágni kábelek gyakran vezethet baleset)
TASZÍTJÁK ÁLLATOK behúzódtak A MOTORHÁZTETŐ ALATT AZ AUTÓ, hogy mentse magát több száz dollárt, a javításokat.
BIZTONSÁGOSAN TASZÍTJÁK KÁRTEVŐK :
A jármű kártevő riasztó hatékonyan használja ultrahangos rezgés, hogy taszítják a kártevők ellen, valamint az állatok megölése nélkül vagy súlyos kárral fenyegető őket. Frekvenciatartomány 12-45k Hz.
MEGAKADÁLYOZZA A JÁRMŰ KÁROSODÁSA :
A jármű rágcsáló riasztó taszítja a romboló állatok, mint a pockok, vakondok, mókus, nyest okoz a drága kár, hogy a jármű motor, kerekek vagy belső.
ÖN-TÖLTŐ RENDSZER :
A Serene Life jármű rágcsáló rovarriasztó self-powered segítségével az autó akkumulátor kapcsolat, a fogyasztás szintje 15m Ah, autós feszültség követelmény, 12 V.
PARK bizalommal : Használja ezt az ultrahangos kártevő visszataszító, hogy a park a végső hit. Egy lefedett terület több mint 300 négyzetméter, a jármű védett a fenti, valamint a felszín alatti kártevők.
HOZZÁADOTT FUNKCIÓK :
Ez a rágcsáló visszataszító fel van szerelve egy alacsony akkumulátor LED jelzőfény pedig egy ereje ki-vagy bekapcsolni, hogy könnyebb az autó, hogy továbbra is folyamatosan védett.
KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ Minden
kell tenned, hogy csatlakoztassa a két kábelt, hogy az autó elektromos áramkör. Ez az alacsony fogyasztású eszközt bocsát ki, nagy teljesítményű ultrahang hullámok kényszeríteni fogják, MINDEN típusú állatok távol a járművek.
TÖBB HASZNÁLAT
Még ha ez azt jelentette, hogy a kocsi is megvédjen egy nagyobb területen a kocsi körül a természetben, míg a kemping. Használható a házak, belső udvar tartozik padláson, pajta, garázs csatlakoztatja egy autó, vagy ugrás indító akkumulátor.

A termékről

Elem Típusa:
Kábelek, Adapterek & Sockets
Különleges Funkciók:
ultrahangos kártevő riasztó
Modell Neve:
A-001
Elem Méret:
3.6*2.1*1.2
Elem Súlya:
130g
Áram:
60
Anyag Típusa:
ABS
Márka Név:
lossmann
Feszültség:
12V
Felület:
kábel

Az ügyfél választása