.

.

SPP-C Bluetooth soros pass-through modul vezeték nélküli soros kommunikáció a készülék Vezeték nélküli SPPC Cserélje ki a HC-05 MD-06

SPP-C Bluetooth soros pass-through modul vezeték nélküli soros kommunikáció a készülék Vezeték nélküli SPPC Cserélje ki a HC-05 MD-06

HUF 642.60

Elérhetőség
Rendelhető

darab SPP-C Bluetooth soros pass-through modul vezeték nélküli soros kommunikáció a készülék Vezeték nélküli SPPC Cserélje ki a HC-05 MD-06 Leírás : SPP-C Bluetooth modul célja az intelligens vezeték nélküli adatátvitel építeni, kövesse a V2.1 + EDR Bluetooth specifikáció. Ez a modul támogatja az UART interfész támogatja SPP a Bluetooth soros portot a jegyzőkönyv. Megvan az az előnye, hogy alacsony költségű, kis méret, alacsony fogyasztás, magas érzékenység, fogadása, illetve küldése. Képes felismerni az erős funkció csak néhány külső alkatrészek. Jellemzők : Bluetooth V2.1 + EDR Bluetooth Class 2 Beépített PCB RF antenna Támogatja UART felület 3.3 V-os tápegység Alkalmazások : A modul elsősorban a rövid távú vezeték nélküli adatátvitel területén. Könnyen meg PC-Bluetooth-eszköz is közötti adatcsere során a két modul. Hogy elkerüljék a nehézkes kábel kapcsolat, közvetlenül cserélje ki a soros vonalon. A Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli; ipari távirányító, telemetria; POS rendszer, vezeték nélküli billentyűzet, egér; a forgalom, földalatti elhelyezése, riasztó; automatikus adatgyűjtő rendszer; vezeték nélküli adatátvitel; bankrendszer; vezeték nélküli adatgyűjtő; épület automatizálás, a biztonság, a szoba, a berendezés, vezeték nélküli megfigyelő, beléptető rendszerek; intelligens otthon, ipari vezérlés; autóipari vizsgálati berendezések; TV állomás interaktív program szavazati berendezések; a Kormány világítás energiatakarékos berendezések, vezeték nélküli LED-kijelző rendszer Bluetooth joystick, Bluetooth-játékvezérlő-Bluetooth nyomtató Bluetooth távirányító játékok Autó Diagnosztikai Eszköz Fizikai jellemzők :
Elektromos Jellemzők :
Teljesítmény :
Alkalmazás Áramkör :
Méretek :
Egyéb konfigurációk : Állapot jelző LED : P12 Használt állapotát mutatják, hogy a Bluetooth modul Fogadó félbe jelzés : P05 Használt jelzi, hogy a fogadó megszakad, vagy nem, a kapcsolat állapotát magas, egyéb állami alacsony. ELRENDEZÉS Megjegyzés : 1, SPP-C Bluetooth modul soros port szinten, hogy 3,3 V, ha az 5 V-os szinten rendszer, valamint az, hogy növelni kell a szintre, átalakítás chip. 2. a Bluetooth-kapcsolat nagyban befolyásolja, hogy a környező, mint például fa, fém, fal-vagy más akadályok is egy bizonyos Bluetooth jel felszívódását, vagy Árnyékolás, ajánlott, hogy ne legyen telepítve a fém burkolat. 3, mert a fém gyengíteni fogja az antenna funkció, ajánlott, hogy a modul Feküdt a fedélzeten, a modul antenna nem bolt alatt, igazítás, a legtöbb Jó, hogy üreges ki.
SHENZHEN CAIZHIXING ELECTRONIC CO.,KFT vezető független forgalmazó az elektronikus alkatrészek Kínában,szakosodott szolgáló vezető OEM/ODM/CEM elektronikus gyárt a szállító Aktív Részek (ICs, a Memória, a Chips, Diódák, Tranzisztorok, majd stb.) mind a Passzív alkatrészek (Kondenzátorok, Ellenállások, valamint Induktorok stb.)..

A termékről

Márka Név:
WAVGAT
Állapot:
Új
Feszültség:
.
Disszipációs Teljesítmény:
.
Működési Hőmérséklet:
-40°-+85°
Modell Száma:
Bluetooth serial pass-through module
is_customized:
Yes
Típus:
elektronikus modul
Alkalmazás:
SPP-C Bluetooth serial pass-through module

Az ügyfél választása